Vege Bolognese
vegetariánské
bezlepkové
3 porce
10 min
Tip na rychlý bezmasý oběd.
Potřebujeme:
- 2 balení mletého sójového masa
- kukuřičné špagety
- 1 menší cibule
- 2 stroužky česneku
- 3 lžíce rajčatového protlaku
- 2 lžíce domácího kečupu (nebo kečupu se stévii)
- 1 balení mozzarelly light
- sušené oregano
- parmezán na posypání
- sůl a pepř
- řepkový olej
Postup:
1. Ve slané vodě uvaříme těstoviny podle návodu.
2. Na pánev dáme rozehřát řepkový olej, přidáme česnek a nadrobno pokrájenou cibuli, chvíli orestujeme a přidáme mleté sójové maso.
3. Pořádně promícháme, osolíme, opepříme, přidáme oregano, kečup a rajčatový protlak. Stále mícháme.
4. Na závěr přidáváme nadrobno pokrájenou mozzarellu.
5. Podáváme se špagetami posypané parmezánem.
Vyzkoušejte pár našich receptů
Už podle nás vaříte?
Označujte vaše výtvory na Instagramu
hashtagem #sixfitnessapp!