Veganský nepečený dezert
vegetariánské
15 min
Jedná se o sváteční pochoutku, dopřávejte si ji s mírou. Jen tak na chuť.
Potřebujeme:
- 1 hrnek podrcených sušenek (používám Gullón fibre)
- 1/4 hrnku podrcených vlašských ořechů
- 1/2 hrnku strouhaného kokosu
- 1/3 hrnku přírodního arašídového másla bez ochucení od MyProtein,
(k zakoupení ZDE)
- slevový kód: SIXFITNESS - 1 hrnek rostlinného mléka
- 1 tabulka čokolády na vaření bez obsahu živočišného mléka
Postup:
1. V míse smícháme ořechy, kokos, arašídové máslo a nadrcené sušenky. Za stálého míchání pomalu přilíváme rostlinné mléko. Vytvoříme těsto, ne příliš měkké. V případě potřeby prohněteme rukama.
2. Těsto rovnoměrně rozprostřeme po dně misky 23 x 23 cm (použila jsem hranatou formu na pečení s odklápěcím dnem.
3. V hrnci necháme při střední teplotě v sójovém mléce (5 - 10 lžic) rozpustit čokoládu.
4. Čokoládou polijeme těsto.
5. Vychladíme a rozkrájíme na malé čtverečky.
Vyzkoušejte pár našich receptů
Už podle nás vaříte?
Označujte vaše výtvory na Instagramu
hashtagem #sixfitnessapp!