Kari s rýží
bezlepkové
2 porce
20 min
Tip na rychlý oběd.
Potřebujeme:
- 300 g kuřecí BIO maso
- 120 g Cottage
- 125 g mozzarella
- rýžová mouka na zahuštění
- 2 lžíce smetany na vaření (můžeme použít místo ní i vodu)
- kari koření
- sůl a pepř
Postup:
1. Kuřecí maso osolíme, opepříme, nakrájíme na kousky a na pánvi orestujeme.
2. Zalijeme trochou vody a necháme zatáhnout.
3. Vmícháme Cottage a přidáme trochu kari koření.
4. V hrníčku smícháme lžíci rýžové mouky se smetanou a maso tím zahustíme.
5. Nakonec vmícháme na kostičky nakrájenou mozzarellu.
5. Podáváme s rýží.
Tip: Pro zpestření chuti můžeme do omáčky vmíchat nakrájený pórek.
Vyzkoušejte pár našich receptů
Už podle nás vaříte?
Označujte vaše výtvory na Instagramu
hashtagem #sixfitnessapp!